Monday, May 28, 2007

Φτου και βγαίνω...


Και πάλι εδώ, μετά από πάααρα πολύ καιρό!Πάνε πάνω από δύο μήνες που δεν έχω γράψει στο blog αλλά ήταν ένα καλό break για να επιστρέψω δριμύτερη!!
Όλο αυτό το διάστημα συνέβησαν πολλά όμορφα πράγματα αν και σε γενικές γραμμές η περίοδος γκαντεμιάς που εγκαινιάστηκε για μένα επισήμως στην άρχη του χρόνου (γιατί ανεπίσημα άρχισε πριν 22 χρόνια) συνεχίζεται ακάθεκτη.
Για να πάρω τα πράγματα απ' την αρχή, το Πάσχα κατατροπώθηκα στο τσούγκρισμα αυγών. Κάποιος τότε μου είπε "Κερδίζεις αλλού εσύ..." και λίγες εβδομάδες αργότερα με κέρασε μια αχνιστή και χορταστική χυλόπιτα. Λίγο μετα τις διακοπές κατάφερα να σπάσω το δεξί μου αγκώνα και να μπω στο γύψο. Ειλικρινά αν ήξερα τι ουρά είχα να περιμένω στο ΚΑΤ για εξετάσεις και ακτινογραφίες θα πρόσεχα που πάταγα.
Κατά τα άλλα στεναχώρησα μια φίλη, ήρθα πιο κοντά με μια άλλη και τα έψαλλα κανονικότατα σε μια τρίτη προσπαθώντας να τη συνετίσω. Αποφάσισα ότι κάποιους δε θέλω να τους ξαναδώ και ότι κάποιους άλλους, όσο κι άν θέλω, δε θα τους ξαναδώ.
Πέρασα υπέροχες στιγμές στα γεννέθλια δύο φίλων μου, έκανα ωραίες βόλτες στο κέντρο, αγόρασα δίσκους και άκουσα πολλές όμορφες μουσικές και... λαστ μπατ νοτ λιστ τελειοποίησα την τεχνική μου στο μαγείρεμα του αρακά (αυτό κι είναι)!!!'Ερχεστε για δείπνο?

7 comments:

Unknown said...

Καλημέρα όμορφη!Επιτέλους αποφάσισες να εμφανιστείς!Σου το έχω πει πολλές φορές και δεν θα κουραστώ να το επαναλαμβάνω:κάθε εμπόδιο είναι για καλό!΄Οσες αναποδιές κι αν συμβούν,όσες χυλόπιτες κι αν φας,όσα χέρια και πόδια κι αν σπάσεις θα έχεις πάντα δίπλα σου εμάς τις τρεις,να σε βοηθάμε στη χώνεψη των χυλοπιτών και να παίρνουμε τηλέφωνο στο ΚΑΤ να δούμε αν λειτουργεί κανονικά για να πας να βγάλεις ακτινογραφίες!
Καλή επιτυχία,θα σκίσεις...(ξέρεις εσύ)!
ΤΑ ΛΕΜΕ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ ΣΕ 3 ΩΡΕΣ ΟΜΟΡΦΟΥΛΑ!!!

snikolas said...

mmmmmmmmmm αρακάς! :)

MTdoggie said...

everything happens for a reason!!!!!!!!!!!μην ανησυχεις εχεις εμας να σου συμπαραστεκομαστε σε καθε εκδοση γκαντεμιας και για να βοηθαμε στην χωνεψη χυλοπιτων!

daydreamer said...

Λινάκι,
θέεεενκς!!

snikola,
αν σου αρέσει κερνάω!έτσι κι αλλίως χρωστάω και ένα ευχαριστώ για τα αυτόγραφα που έστειλες εκ Θεσσαλονίκης!!

Μ-Τ,
ναι αλλά για ποιό λόγο?αυτό ειναι το ερώτημα!

MTdoggie said...

ελα τωρα που θες και απαντηση! ειπαμε happens for a reason μπααααα,απαιτησεις που εχει η νεολαια!θελει να μαθει και το reason!!ακουσ'εκει!

anima rana said...

Mμμμμμμμ.....Λατρεύω τον αρακά! Πότε να έρθω να δοκιμάσω το αριστούργημά σου???

daydreamer said...

Μ-Τ,
ρητορικό ερώτημα ε?

anima rana,
είσαι ευπρόσδεκτη όποτε θες!!