Thursday, March 8, 2007

Οι Καταλήψεις...

...συνεχίζονται.Το σύστημα δεν έχει κατορθώσει ακόμα να θέσει υπό έλεγχο την κατάσταση.Οι καταληψίες, γνωστά σεσημασμένα μικρόβια, κατάφεραν να εισχωρήσουν στο σύστημα και να το βγάλουν εκτός λειτουργίας. Το σύστημα αρχικά αντεπιτέθηκε με ρύψη ρουκετών τύπου vicks για τη μύτη ενώ παράλληλα εκτόξευσε και βόμβες depon και strepsil λεμόνι και μέλι. Οι καταληψίες όχι μόνο δεν υποχώρησαν, αντιθέτως αναδιοργανώθηκαν και οι κινητοποιήσεις τους κλιμακώθηκαν με την κατάληψη των καίριων σημείων του συστήματος, όπως της μύτης, των ματιών, των αυτιών και του λαιμου-φωνής. Αίτημα των καταληψιών ήταν να δωθεί ένα περιθώριο προκειμένου να αναπτυχθεί ένα ανοιχτό πλαίσιο διαλόγου. Το σύστημα από τη μεριά του, αρνήθηκε να προβεί σε οποιδήποτε διαπραγμάτευση και μάλιστα εξαπέλησε σφοδρότερη επίθεση κατά των καταληψιών με αντιβιοτικό, αντιβηχικό και ορό μύτης. Παρ'όλα αυτά η κατάσταση παραμένει ακόμα έκρυθμη.Για οποιαδήποτε νεώτερη εξέλιξη θα δικόψουμε το πρόγραμμά μας για την άμεση ενημέρωσή σας.

5 comments:

Anonymous said...

να ειναι καλα η "γριπη" για να κανουν και τιποτα οι "γιατροι" παρα να καθονται στην Ακαδημιας και να πινουν καφε!!απορια:ειναι vicks η΄vix?

MTdoggie said...

sorry που σε γεμιζω με ασχετο comment αλλα θελω να δω τι γινεται με το blog μου

Anonymous said...

Τι ωραία που γράφεις!Τα λες πολύ ωραία! Γιατί δεν βγαίνεις και σε κανένα παράθυρο ειδήσεων; Καλούν κάτι πολύ ωραίους φοιτητές! Ευκαιρία για καινούργιες γνωριμίες!!!!!!!!ΑΡΠΑΞΕ ΤΗΝ!

Σπύρος Σεραφείμ said...

περαστικά και γρήγορα!
καλημέρες!!!!

daydreamer said...

T-D,
don't worry, κάνε τα πειράματά σου!

papa,
λεεες??

s.s.,
xίλια ευχαριστώ!!