Monday, April 14, 2008

Ραδιοφωνικές Βραδιές στο BIOS


Όλα τα παιδιά που συμμετείχαν στα σεμινάρια Ραδιοφώνου που διοργνάνωσε φέτος το Μικρό Πολυτεχνείο, υπό την επιμέλεια του Γιώργου Φλωράκη αποφοιτούν και σας προσκαλούν στο Βios (Πειραιώς 84) την Τετάρτη 16 και την Πέμπτη 17 Απριλίου από τις 18:00-02:00 για να γιορτάσετε μαζί τους δύο βραδιές αφιερωμένες στο ραδιόφωνο!!
Αυτό που θα έχει εξαιρετικό ενδιαφέρον είναι ότι θα στηθεί ραδιοφωνικός σταθμός που θα εκπέμπει μέσα στο χώρο του Βios από όπου κάθε παιδί θα παρουσιάσει ζωντανά 20λεπτη εκπομπή!!!!!!
Ανάμεσα στα παιδιά θα μπλεχτούν και γνωστοί παραγωγοί του ραδιοφώνου για να παρουσιάσουν και αυτοί ζωντανά τις δικές τους εκπομπές!!!Συγκεκριμένα την Τετάρτη θα έχετε τη δυνατότητα να ακούσετε αλλά και να δείτε το Νίκο Γκαραβέλα του Love Radio στις 20:10 και το Χρήστο Παπαδά του Red FM στις 00:50!!!Την Πέμπτη στις 21:30 θα κάνουν μαζί εκπομπή η Σοφία Φατούρου του Μελωδία και ο Θανάσης Βούτσινος του Β' Προγράμματος!!!
Επίσης τη δική του εκπομπή θα κάνει και ένα παιδί από κάθε περσινό τμήμα που αναδείχτηκε ύστερα από κλήρωση.
Προσωπικά, πέρυσι είχα την απίστευτη χαρά να συμμετέχω στα σεμινάρια Ραδιοφώνου και ομολογώ πως ήταν ίσως το μόνο πράγμα που έχω κάνει στη ζωή μου και γούσταρα τόσο τρελά, φέτος πάλι είχα την απίστευτη τύχη να κληρωθώ εγώ από το δικό μου τμήμα για να παρουσιάσω στη γιορτή αυτή τις δικές μου μουσικές!!
Σας περιμένουμε λοιπόν όλους για να γιορτάσουμε παρέα το καλό Ραδιόφωνο που τόσο αγαπάμε και που πραγματικά έχουμε ανάγκη(κακά τα ψέματα)!!!!!!Και αν τύχει και βρεθείτε εκεί την Πέμπτη τότε σίγουρα κάποια στιγμή θα με ακούσετε...

11 comments:

Xristos said...

Άντε, άντε, τελικά εμείς που αγαπάμε το ραδιοφωνάκι δεν είμαστε και τόσο λίγοι...

elf said...

και να σε ρωτήσω εσένα που ξέρεις τα πολλά.
Το πειραιώς 84 είναι προς αθήνα μεριά;
Θα έχει κάποια είσοδο ή θα μπούμε από τα παράθυρα; Ο χώρος πως θα είναι; στο όρθιο ή με τραπεζάκια; μουσικούλα θα παίζει ή όλο στο μπλα μπλα θα είσαστε;
μμμ αν μου έρθει άλλη απορία θα σε ενημερώσω.

daydreamer said...

Χρηστο,
Ειδες ειμαστε πολλοι και εξαπλωνωμαστε...

Elf,
Οπως κατεβαινεις την Πειραιως δεξια, γωνια με εναν πεζοδρομο αν θυμαμαι καλα.
Εισοδο δεν εχει, ο,τι πιεις.
Εννοειται πως θα παιζει μουσικη,κυριως μουσικη θα εχει.Ειπαμε ειμαστε ψωνια αλλα με οριο!!

daydreamer said...

Επισης εχει και τραπεζακια, εχει και ορθιο.Ο,τι προλαβει ο καθεις!!

daydreamer said...
This comment has been removed by the author.
? said...

θέλω να ακούσω daydreamer!

Anonymous said...

Αχ νίκο κ., και εγώ έτσι έλεγα πέρυσι και έτρεξα να την ακούσω!!! Και τι κατάλαβα??? Κότσιρα δεν έπαιξε καθόλου παρ'όλο που την παρακαλούσα γονατιστή!!! Άκαρδη και άσπλαχνη...
Δεν γλυτώνω φυσικά και φέτος να μην δώσω το παρόν!!! Καρδουλίνι μου,θα είμαι εκεί για να στηρίξω,για να σε τραβήξω βίντεο και φυσικά για να ακούσω τα τραγουδάκια που θα διαλέξεις (που φυσικά πρώτη φορά θα τα ακούω)!!!
Λίνα

daydreamer said...

Νικο Κ,
Αν τα καταφερεις να ερθεις θα χαρω πολυ!Μη δινεις σημασια στην "απο κατω σου"

Λινα,
Παντα με το καλο λογο!!!Ευχαριστώ παντως!!Σου αφιερωνω με ολη μου την καρδια το ποιημα εκεινο που ειχε το ανθολογιο μας και αρχιζε ετσι:
Ο τζιτζικας, ο μητζιρας, ο τζιτζιμητζιΚΟΤΣΙΡΑΣ, ανεβηκε στη τζιτζιρια, τη μητζιρια, τη τζιτζιμητζιΚΟΤΣΙΡΙΑ να παει να φαει τα τζιτζιρα, τα μητζιρα, τα τζιτζιμητζιΚΟΤΣΙΡΑ κλπ κλπ

If...ιγένεια said...

Καλό πάσχα και καλή ανάσταση με υγεία και αγάπη..

snikolas said...

πολύ καλή φάση!

daydreamer said...

If...ιγενεια,
Πολλα καθυστερημενα ευχαριστω!!!

Νικολα,
Μονο πολυ καλη?Τρίκαλη!!!