Monday, March 24, 2008

Κάτι λιγότερο...

από δύο μήνες και να μαι πάλι εδώ. Τι γρήγορα που περνάνε οι εβδομάδες!! Δεν καταλάβα πως πέρασε τόσος καιρός τόσο γρήγορα!! Η αλήθεια είναι πως επιδόθηκα σε άλλα σπορ και ψιλοξεχάστηκα!Κατ΄αρχήν για καιρό ξύπναγα και κοιμόμουν αγκαλιά με τα βιβλία. Έδωσα ένα από τα χειρότερα μαθήματα της σχολής, δηλαδή όχι ότι το μάθημα ήταν τίποτα ιδιαίτερο απλά η καθηγήτρια είναι αρχιστρίτζο. "Σώστα είναι όσα γράφεις αλλά δεν μου αρέσει ο τρόπος που εκφράζεσαι, γι΄αυτό πάρε ένα 3", είναι η αγαπημένη της ατάκα!Οι βαθμοί δεν έχουν βγεί αλλά ούτε και θέλω να τους μάθω!!Κατά τα άλλα έκανα και πιο ενδιαφέροντα πράγματα όπως αυτό εδώ:

Ναι καλά βλέπετε!Έμαθα να πλέκω! Ένα ωραίο παρασκευιάκτικο απόγευμα πήγαμε με την ΜΤ επισκέψη στο σπίτι της γιαγιάς της. Αφού μας κέρασε παραδοσιακά χιώτικα τυροπιτάκια, αυθεντικό κινέζικο τσάι και μας διηγήθηκε ιστορίες από τους παλιούς καπετάνιους της Χίου και τα ταξίδια που έκαναν με τις οικογένειές τους σε όλο τον κόσμο, μας έμαθε πως να χειριζόμαστε τις βελόνες! Ειλικρινά το πλέξιμο ήταν κάτι που σνόμπαρα παντελώς, όταν όμως πήρα λίγο το κολάι είδα ότι από αυτό το πράγμα μπορείς να πάθεις εξάρτηση τελικά, να σε πονάνε τα δάκτυλά σου αλλά να συνεχίζεις, σαν το sudoku ένα πραγμα! Η ΜΤ μάλιστα έφτιαξε ολόκληρη θήκη για το κινητό!!
Το πλέξιμο όμως μετά από τεράστειες τρύπες και αμέτρητους χαμένους πόντους σταμάτησε (προσωρινά) οπότε είπα να γραφτώ στο γυμναστήριο. Πραγματική γυμναστική έχω να κάνω από τη δευτέρα γυμνασίου, τότε που είχαμε μια που μας άλλαζε τα φώτα, γι΄αυτό και φοβάμαι πως θα γίνω η νούμερο 1 ρόμπα του γυμναστηρίου...
Τέλος, μιας και είμαι στα τελειώματα της σχολής και το πάσο μου θα λείξει όπου να ναι, ξεκίνησα μαθήμτα για να δώσω το Δεκέμβρη κατατακτήριες για άλλη σχολή.Ααααααχ, τώρα συνειδητοποιώ πως το πιο σημαντικό μαθήμα του σχολειού ήταν ο επαγγελματικός προσανατολισμός, μάθημα που ποτε ποτε δεν κάναμε!
Μ' αυτά και μ' αυτά life goes on and I keep (day)dreaming...

12 comments:

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Keep well my dear...

Θηριάκι, μ' αρέσεις!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

? said...

ήθελα να ακούσω κι εγώ αυτές τις ιστορίες λόγω καταγωγής...μη μας χάνεσαι τώρα με τα γυμναστήρια και τα διαβάσματα! φιλιά!

daydreamer said...

Φυρδην-Μιγδην,
Σέυχαριστώ, ονειροπολες αγκαλιές και από μένα!!

Νίκε Κ,
Θα εισηγηθώ στην ΜΤ να τις ανεβάσουμε και στο μλπογκ!!Οχι τώρα δε ξαναχάνομαι, θα σας λεω φροντιστηροΐστοριες και γυμναστηριοΐστοριες!!!

elf said...

Δε ξέρω που θα βρεις χρόνο, εγώ πάντως θέλω μάλλινα παντοφλάκια-καλτσάκια για να σουλατσάρω μέσα στο σπίτι.

Να έχει μαύρο πάτο και όσο ανεβαίνει προς τα πάνω να γίνετε μπλε. Στην εξωτερική μεριά κάπου στο ύψος του αστραγάλου το ένα να έχει έναν ήλιο και το άλλο ένα φεγγάρι.

αυτά!

MTdoggie said...

αντε βρε αρχισες ηδη να δεχεσαι παραγγελιες χχαχααχαχα!!!
καλε ξεχασα να σου πω οτι εμαθα να "πιανω" ποντους και μπορω να στο αρχισω ξανα το δικο σου για να μην εχει τρυπιστες!
το ΣΚ εχει γυμναστηριο, ετοιμασου ψυχολογικα!!!

daydreamer said...

Elf,
Να σου φτιάξω καλύτερα μια παπουτσάκια γεμιστά?Πιο εύκολο μου φαίνεται!!!


ΜΤ,
Προοδεύουμε βλέπω!!Θέλω τα φώτα σου!!

If...ιγένεια said...

Μήπως να μάθω κι εγώ να πλέκω?

Xristos said...

Μην ακούω τις λέξεις "σχολή, βαθμός, διάβασμα"...Με καταλαβαίνεις...
χεχεχε...
Αγωνιστικούς χαιρετισμούς και...
υπομονή...

daydreamer said...

If...ιγένεια,
Με 5€ την ώρα θα σου μάθω ο,τι ξερω !Τι λές?


Χristo,
Θενκς,θενκς!Ανταποδίδω!Ευτυχώς αυτά περασαν τωρα!!

πουαντερι said...

μπραβο μπραβο κοριτσια ετσι να διαδιδεται το πλεξιμο γιατι ειναι πολυ της μοδος!!!!!!!!!!!!!
εγω παντως ειμαι στην μοδα εδω και πολλα χρονια περνα μια βολτα να δεις ντε;!

πουαντερι said...

Σου ευχομαι να πας καλα στο σχολειο σου αλλά μην αφηνεις και το πλεξιμο θα δεις με το καιρο τι καλο σου κανει στην ψυχη, κατι που τωρα δεν καταλαβαινεις και σιγουρα θα με λες υπερβολικη αλλά θα το δεις και μονη σου...
Ειναι αλκοολικι σου λεω.
Καλη σου μερα σε φιλω ...........

daydreamer said...

πουαντερι,
1000ευχαριστώ!!Θα ακιλουθησω τη συμβουλη πιστα!!!