Monday, July 2, 2007

Μπήκε Ιούλης

Καλό μήνα σας είπα?Δε σας είπα.Καλό μήνα σε όλους λοιπόν!!Το καλοκαίρι είχει μπει για τα καλά, οι ζέστες έχουν σφίξει, παράπονο δεν έχω, πολλοί για διακοπές έχουν κι' όλας φύγει κι εγώ αφου δεν μπορώ να (περι)πλανηθώ με ταξείδια, λέω να (απο)πλανηθώ με τα ξύδια!!
Στην υγειά σας πουλάκια!!!(που λέει και ο Μάλαμας)

8 comments:

Anonymous said...

Hello όμορφη!!!
Καλό μήνα κ σε σένα με όσο το δυνατό λιγότερα ατυχήματα κ αναποδιές! Εύχομαι να τα πας τέλεια στην εξεταστική!!! Κανόνισε να καταντήσεις σαν τη Ζ. και να σε μαζεύουμε από τα μπαρ και τα καταγώγια!!! Κανόνισε να αρχίσεις τις παρακμιακές συναναστροφές με ύποπτα υποκείμενα ωσάν τον Π. και τον Κ.!!! Κανόνισε να κάνεις περίεργες γνωριμίες με άτομα του Ειρηνικού Ωκεανού που θα θέλουν να σου δείξουν τον κάτω χώρο! Σε κόβω εγώ: Είσαι ένα βήμα πριν τον αλκοολισμό κ όλα αυτά επειδή δεν μπορείς να ταξιδέψεις? Ε,όχι!!!Θα σε σώσω σαν να ήμουν ο Ζούπερμαν!!!
ΜΑΚΙΑΑΑΑ ΛΙΝΑ

MTdoggie said...

Ιουλιος εεεε??? μμμμμμ σου ευχομαι να περασει γρηγορα για εχεις τελειωσει με την εξεταστικη και να εισαι ενα βημα πιο κοντα στο χειμωνα που τοσο σου αρεσει!

Σπύρος Σεραφείμ said...

καλό μήνα, πουλάκι!

daydreamer said...

Λίνα,
ο Ζζζούπερμαν είναι ένας και μοναδικός!Ξέρεις ποιός!Οσο για μένα, ξέρεις τι γερό ποτήρι είμαι!

Μ-Τ,
Αμην ρε Μ-Τ!!Αμην!!

Σπύρε,
Ευχαριστώ!και σε σένα...ιπτάμενε!!!

? said...

ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!Ισως ο καλύτερος μήνας του χρόνου... Αν αποπλανηθούμε από τώρα με ξύδι ΑΝΤΙΟ εξεταστική!Λίγες μέρες υπομονή ακόμα

daydreamer said...

νίκο,
Καλωσήλθες!Εχεις δίκιο μόνο που μέχρι τις 25 του μήνα που τελειώνω ειναι πολλές...λίγες μέρες!

elf said...

Κάνε κανένα διάλειμμα για cinemaδάκι ;)

daydreamer said...

elf,
Ωραία ιδέα!μόνο όμως για θερινό!!